AIRBOT.NET LOGO
  ° Forum ° Odpowiedz ° Statystyki ° Rejestracja ° Szukaj °

AIRBOT.NET - FORUM / Edukacja Domowa / kompetencje poradni PP
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Wiadomość
adg
Użytkownik

# Posted: 3 Lip 2010 21:45
Odpowiedz 

Właśnie dostałam zgodę od Dyrekcji na ED. Tylko i wyłącznie dzięki wspaniałemu podejściu dyrektor i psychologów gdańskiej PP. Jestem w nietypowej sytuacji: mój syn od września będzie w III klasie licealnej. Szukałam sposobów na umożliwienie dziecku pogodzenia sportu wyczynowego z jego uzdolnieniami matematycznymi i jednocześnie dobre przygotowanie do Matury. Tylko ED stwarza takie możliwości. Wiem, że biorę na siebie ogromną odpowiedzialność, ale sytuacja była patowa. Największe obawy mam przed maturą z jęz. angielskiego. Sama znam ten język na poziomie średniozaawansowanym, a to chyba dużo za mało. Bardzo przydałoby się gdyby uczący rodzice mieli taki sam dostęp do internetowych materiałów i pomocy dydaktycznych jak szkoły i nauczyciele.

mamaAsia
Użytkownik

# Posted: 4 Lip 2010 22:15
Odpowiedz 

adg
Nie wiem, jak tam materiały internetowe dla nauczycieli, ale jeśli chodzi o kupowanie w księgarni językowej, to nikt nie sprawdza, czy się jest nauczycielem czy nie - można spokojnie kupić sobie książkę dla nauczyciela oraz płyty ze wszystkim co trzeba. Różnica tylko w cenie - nauczyciel zamawiający 15 kompletów dla swojej klasy dostaje materiały nauczycielskie gratis, a osoba prywatna po prostu musi to kupić.

A może warto znaleźć jakiś kurs przygotowujący konkretnie do matury?

Healthy
Użytkownik

# Posted: 5 Lip 2010 01:04 ° Edytowany przez: Healthy
Odpowiedz 

A może szkoła pomoże? Moja w ubiegłym roku pomogła mi zdobyć płyty dla nauczyciela.

<< . 1 . 2 . 3 .
Twoja wypowiedź
Pogróbiony  Kursywa  Podkreślenie  Obraz  Link  Wyłącz BB code *Co to takiego?
:) ;) :up: :down: :lol: :confused :cool: :sad: :shame: :smirk: :tongue: ... Wyłącz emotikony

» Login  » Hasło 
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać wiadomości. Podaj poprawnie swój login i hasło, lub najpierw się zarejestruj.

Reklama i Sponsorzy:
Wydawnictwo Świat Baśni, well-com, angielski dla firm, fotograf ślub kraków, szkolenia integracyjne, Programy iPhone/iPad
Wygenerowane przezminiBB forum software © 2001-2010 projektowanie stron system cms jakub wisniewski weblog