AIRBOT.NET LOGO
  ° Forum ° Odpowiedz ° Statystyki ° Rejestracja ° Szukaj °

AIRBOT.NET - FORUM / Edukacja Domowa / SZCZEPIONKI z dzieci zabitych w wyniku aborcji!!!
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Autor Wiadomość
Katarzyna
Użytkownik

# Posted: 30 Wrz 2009 08:06
Odpowiedz 

Jurgielajtis,proszę prześlij tabelę ze składem szczepionek na adres:buskoj@wp.pl. Z góry dziękuję.

awq
Użytkownik

# Posted: 6 Paź 2009 09:50
Odpowiedz 

Ja tez poproszę tę tabelkę: awq(ad)o2.pl

MonikA
Użytkownik

# Posted: 12 Paź 2009 15:27
Odpowiedz 

Czy znacie pewien list chodzący po internecie autorstwa pani profesor dr Marii Doroty Majewskiej w sprawie śmiertelnych szczepionek obowiązkowych w Polsce zawierających śmiertelne dawki rtęci?
Chętnym mogę przesłać.
My też wypisaliśmy się z tego interesu, wysłuchawszy uprzednio, czy zdajemy sobie sprawę, że stajemy się ryzykiem dla społeczeństwa.

MonikA
Użytkownik

# Posted: 12 Paź 2009 15:28
Odpowiedz 

Ja też poproszę tabelkę ))
monika@fzz.pl

paubam
Użytkownik

# Posted: 13 Paź 2009 18:52
Odpowiedz 

Ja również poproszę tabelkę, pls na adres: mpauba2308@onet.eu
dzięki z góry

bewa
Użytkownik

# Posted: 3 Lis 2009 00:51
Odpowiedz 

Jurgielajtis, ja również poproszę tabelkę ze składem szczepionek, mój adres to: em2904@neostrada.pl
Z góry dziękuję

Karinia
Użytkownik

# Posted: 3 Lis 2009 18:53
Odpowiedz 

Ja też proszę o tę tabelkę i z góry dzękuję

karinia1@op.pl

martusik
Użytkownik

# Posted: 7 Lis 2009 22:00
Odpowiedz 

Jurgielajtis - bardzo proszę prześlij mi tabelkę ze skłądem szczepionem
matusik@poczta.fm
z góry dziękuje

z6abv
Użytkownik

# Posted: 9 Lis 2009 21:15
Odpowiedz 

i ja sie drecze tematem szczepień, prosze Jurgielajtis przesli mi równiez ta tabelke, bedę bardzo wdzięczna
mkiejnich@poczta.fm

magdalena_m
Użytkownik

# Posted: 14 Lis 2009 00:29
Odpowiedz 

Również poproszę o przesłanie tabelki ze składem szczepionek na adres: nicia@autograf.pl , jestem chemikiem i jestem bardzo zainteresowana tymi związkami, które są podawane malutkim dzieciom.
Z góry dziękuje.

wiciorkowa
Użytkownik

# Posted: 6 Gru 2009 13:12
Odpowiedz 

również poproszę o przesłanie tabelki jeśli to nie problem viktoor@op.pl

jurgielajtis
Użytkownik

# Posted: 7 Gru 2009 09:17
Odpowiedz 

Chętnie prześlę, ale proszę ocierpliwość, chwilowo nie mam dostępu do własnego komputera

henat
Użytkownik

# Posted: 7 Gru 2009 11:18
Odpowiedz 

A nie mogłabyś po prostu powiesić tabelki tutaj?
Przy kazdej kolejnej chetnej, caly watek wyskakuje na poczatek listy (z tym opresyjnym tytulem!). Zagladam, czy moze ktos napisal cos nowego a tu kolejna prosba o maila.

mdwe
Użytkownik

# Posted: 12 Gru 2009 00:49
Odpowiedz 

Jurgielajtis, prześlij mi proszę tabelę ze składem szczepionek na adres: mdwe@wp.pl. Z góry dziękuję. Marta

jurgielajtis
Użytkownik

# Posted: 12 Gru 2009 12:17
Odpowiedz 

Nie jestem w stanie wkleić tu tabelki, ale zainteresowanych odsyłam na stronę http://www.termedia.pl/magazine.php?magazine_id=8&article_id=2619&maga zine_subpage=ABSTRACT
Trzeba się najpierw zarejestrować.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
Twoja wypowiedź
Pogróbiony  Kursywa  Podkreślenie  Obraz  Link  Wyłącz BB code *Co to takiego?
:) ;) :up: :down: :lol: :confused :cool: :sad: :shame: :smirk: :tongue: ... Wyłącz emotikony

» Login  » Hasło 
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać wiadomości. Podaj poprawnie swój login i hasło, lub najpierw się zarejestruj.

Reklama i Sponsorzy:
Wydawnictwo Świat Baśni, well-com, angielski dla firm, fotograf ślub kraków, szkolenia integracyjne, Programy iPhone/iPad
Wygenerowane przezminiBB forum software © 2001-2010 projektowanie stron system cms jakub wisniewski weblog